dilluns, 3 de gener del 2011

BENVINGUTxS!!

Benvingutxs a MSKalternativa. Aquest blog pretén ser una eina per potenciar la relació entre músics i oients, entenent que les lletres de la nostra música serveixen per ampliar horitzons i per remoure consciències. La intenció bàsica és que entre els grups de l'escena i la gent que escolta les nostres lletres, poguem engegar un debat en el que tots i cada un de nosaltres poguem dir la nostra, aprenent els uns dels altres i fent més fortes les nostres consciències.

Des de Milenrama entenem que l'única manera que tenim d'enfrontar-nos al sistema és essent conscients de tot el que ens envolta, coneixent la realitat que ens ha tocat viure i així poder decidir sobre què volem i el que no. D'aquesta manera, cada vegada més, aconseguirem ser més coherents amb el que diem i el que fem, i per tant, serem més difícils de manipular. En aquesta era de la sobreinformació i l'allau massiu d'estímuls externs, l'únic que podem fer és aprendre a destriar què volem potenciar i com volem que sigui el nostre voltant, deixant d'empassar merda i aprenent a valorar.

La intencionalitat d'aquest blog és que tothom opini sobre diferents temes, creant així un petit racó d'aprenentatge col·lectiu que serveixi per fer-nos més forts i més crítics.

PIMEN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada